dijous, 23 de juny del 2011

"HAIRSPRAY, EL MUSICAL" - FESTA DE COMIAT DE SISÈ


Dimecres, 22 de juny, a l’Escola Pompeu Fabra s’organitzà una gran festa de comiat dels alumnes de 6è.
Al matí, els i les grans artistes de 6è representaren, dues vegades, el musical “HAIRSPRAY”. 
Primer foren els nens i nenes de P3, P4, P5, 1r i 2n que gaudiren, d'allò més, amb la representació. Una vegada acabat el musical i després de molts aplaudiments, tothom els desitjà molta sort per l'any que ve i un "a reveure". Seguidament, els nens i les nenes de 1r i 2n els dedicaren la cançó “Boig per tu” amb una lletra diferent i molt bonica, creada per ells. Finalment els fillols -de 1r- obsequiaren amb un regal als seus padrins.
En tornar del pati, la segona representació fou davant dels nens i de les nenes de 3r, 4t i 5è. També, després de moltíssims aplaudiments i d'haver-s'ho passat de faula, unes nenes els llegiren un poema de comiat. Com a colofó, tot cicle mitjà els obsequià amb una escarapel·la i una postal amb el poema.

A partir de 6:30 de la tarda, continuà la festa de comiat dels alumnes i de les alumnes amb els seus familiars i professorat. S’inicià amb la representació del musical, continuà amb el lliurament d’orles, revistes i obsequis, i acabà amb un abundós i excel·lent sopar i una magnífica festa-ball.

Fou un dia molt especial. Tot anà molt bé i el musical, el brodaren. Felicitats!
A reveure! Bon estiu i bones vacances a tots! …I que el futur us regali moltes alegries…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada