divendres, 15 d’abril de 2011

FINAL DE TRIMESTRE CULINARI


Avui, els nens i les nenes de sisè hem preparat l'esmorzar per a tot el Cicle Superior. Ens ho hem passat molt bé!

FEM ENTREPANS

 

ENTREPÀ DE PERNIL DOLÇ

Ingredients: pa de motlle, margarina, pernil dolç

Elaboració: untar una llesca de pa amb margarina, posar un tall de pernil dolç, tapar amb una altra llesca i després tallar l'entrepà en quatre trossos.

ENTREPÀ DE PATÉ

Ingredients: pa de motlle, paté, avellanes

Elaboració: untar una llesca de pa amb paté, tapar amb una altra, després tallar l'entrepà en quatre trossos i decorar cada tros amb una avellana.


ENTREPÀ DE TONYINA

Ingredients: pa de motlle, tonyina, ketxup, formatge per untar, cogombrets.

Elaboració: fer una barreja amb la tonyina (tret l'oli), el formatge i una mica de ketxup, untar una llesca de pa amb la barreja de tonyina, tapar amb una altra, després tallar l'entrepà en quatre trossos i decorar cada tros amb una llesqueta de cogombret.

ENTREPÀ DE SOBRASSADA

Ingredients: pa de motlle, sobrassada
 
Elaboració: untar una llesca de pa amb sobrassada, tapar amb una altra, i després tallar l'entrepà en quatre trossos i decorar amb una avellana o un trosset de formatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada