dimecres, 25 de maig del 2011

INFORMACIÓ PER ALS PARES I MARES DE 6è

A TOTS ELS PARES I MARES DE 6è

  • Festa final de curs:

Us informem que la representació dels nens serà el dia 22 de juny, a les 18:30. Després farem el sopar, hi haurà pica-pica i música. Demanem, a tots els que puguin venir abans, que es presentin a l'escola a les 17:30,  per l'organització de les taules i del menjador.

Tant a la festa com al sopar poden venir, també, familiars o amics.

El dia 30 de maig, començarà la venda dels tiquets per a tots aquells que vulguin venir al sopar. El preu és de 8 € per persona (el nen soci de l'Ampa i els menors de 3 anys no pagaran). ELS NENS HAN DE VENIR OBLIGATÒRIAMENT ACOMPANYATS PER UN ADULT.

Horari de venda dels tiquets (en un despatx de l'escola):

    • Setmana del 30 de maig al 3 de juny: matins de 9:10 a 10:00 i tardes de 15:10 a 16:45.
    • Setmana del 6 de juny a 10 de juny: matins de 9:10 a 10:00.

L'escola disposarà d'algun tiquet, a Secretaria, per aquells que els sigui impossible venir en aquest horari.

Els tiquets només es podran comprar en els dies assenyalats, ja que hem de tancar el nombre exacte d'assistents amb l'empresa 7 i Tria.


  • Colònies Can Vendrell Final de Curs:

Totes les famílies que teniu apuntat el nen a les Colònies heu recollit la cartilla d'Eix Estels que obligatòriament s'ha de retornar omplerta, signada i amb una fotocòpia grapada de la tarja sanitària del nen abans del dia 3 de juny.  La cartilla conté l'autorització dels pares perquè el nen pugui gaudir de l'estada a la casa de colònies.

A aquest escrit, adjuntem una llista de totes les coses necessàries per l'estada i un últim pagament. La data límit serà el 10 de juny.

La sortida serà el dia 28 de juny, a les 8:30, a la porta de l'Escola Pompeu Fabra, i la tornada serà el dia 30 de juny, aproximadament a les 18:00, a la mateixa porta.


  • Foto-revista:

A tots aquells que sou socis de l'Ampa o que heu demanat la foto-revista, està previst que aquesta es lliuri a cada nen a la finalització de la representació del dia 22 de juny.

Us recordem el correu electrònic colonias6pompeu@hotmail.com  

PER A TOTS ELS CASOS, DEMANEM MÀXIMA PUNTUALITAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada